COMMUNICATIE TRAINING

U heeft een briljant plan, maar hoe overtuigt u de mensen die daar een beslissing over nemen? Door goed te communiceren: overtuigen en positief beïnvloeden kunt u namelijk leren. Zo bereikt u met menselijke interactie uw zakelijke en persoonlijke doelen.

Wat

Communiceren is meer dan alleen praten. U leert de situatie in te schatten, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Daarna kunt u deze zaken op een dieper niveau begrijpen en daarover met zelfvertrouwen communiceren.

In de cursus staat de individuele ontwikkeling voorop wat resulteert in het ontwikkelen van een persoonlijk vaardigheidsprofiel en een eigen actieplan.

Praktisch vervolg in de dagelijkse gang van zaken

Na de workshop maken we een afspraak voor het werkplekbezoek. Want we geloven dat individuele begeleiding helpt om het geleerde tot een blijvend resultaat om te zetten. Om gewoontes echt te veranderen is een beetje hulp prettig, en daarbij komt dat elke situatie en elk mens anders is. Met onze jarenlange ervaring kennen we oplossingen voor zo’n beetje alle werkomgevingen.

Wat kunt u verwachten?

Een interactieve workshop die gebruik maakt van ‘best practices’, rollenspel en bestaande casussen. U leert invloed uit te oefenen door goed te communiceren.

  • Betere onderlinge relaties.
  • Communicatie met zelfvertrouwen.
  • Resultaten behalen zonder stress.
  • Het gedrag van een teamspeler.
  • Inzetten van uw leiderschapskwaliteiten.

U krijgt een gedetailleerd informatieboek dat ook als naslagwerk te gebruiken is.

Dus bent u iemand die in een team of een projectgroep werkt of klantcontacten onderhoudt?

Neem dan contact met ons op. Deze cursus wordt alleen in company gegeven. Als u ons mailt of belt, kunnen we hierover afspraken maken.

Reacties zijn gesloten.