EFFECTIEF VERGADEREN

Soms ook zo gefrustreerd door het vele, vaak weinig productieve vergaderen? Terwijl het afstemmen en overleggen belangrijk en nuttig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er speelt en er gebruik kan worden gemaakt van de expertise van het individu.

Deze workshop is dan echt iets voor u. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen een succesvolle vergadering kunt plannen, organiseren en leiden. Maar leren u ook het meeste rendement te halen uit vergaderingen die u bijwoont. Vergaderen wordt weer het ontmoeten van mensen, ideeën en mogelijkheden.

Wat?

U leert een bewezen planningsproces voor vergaderingen toe te passen. Met een slimme agenda kunt u deelnemers helpen hun verantwoordelijkheid te nemen, maar ook gemakkelijk een actie-gerichte vergadering voor te zitten.

Zo vermijdt u klassieke vergadervalkuilen door een snel maar effectief evaluatieproces te gebruiken. Ook helpen we u hoe u zichzelf het best kunt voorbereiden op een vergadering.

Wat levert het u op?

 

  • Minder tijdverlies en minder frustratie
  • Goede afspraken onderling
  • Meer productiviteit.

Dus bent u iemand die regelmatig vergaderingen organiseert of bijwoont?

Neem dan contact met ons op. Deze cursus wordt alleen in company gegeven. Als u ons mailt of te belt, maken we hier graag afspraken over.

Reacties zijn gesloten.