WIE ZIJN WIJ

Dominique Van Hemelrijck
Werkt vanaf 1996 voor Priority Management en is vanaf 2004 de representant van de succesvolle methode Priority Management in Nederland.
Met meer dan 20 jaar Priority Management ervaring is Dominique ervan overtuigd dat het klassieke Time Management niet meer werkt. Er gebeurt zoveel dat we vaak niet meer toekomen aan de belangrijkste taken, laat staan alles kunnen afmaken wat er op to do-lijsten staat. We worden omringd door allerlei interessante tools die ons helpen, maar ook afleiden.

Priority Management levert programma´s waarbij excellente resultaten worden behaald doordat het cursisten handvatten geeft die wel werken. Training in groep en een individuele opvolging zorgt voor gewoonteverandering en meer focus en energie, de twee basispijlers voor een effectieve werkorganisatie. Dit levert niet alleen meer resultaten, maar ook meer werkgeluk. ‘Goesting’, plezier in dat wat je doet is voor Dominique uitgangspunt.

Mayra Stekelenburg
Sinds 2007 verbonden aan Priority Management. Haar kracht ligt in het luisteren en doorvertalen. Deze kwaliteiten gebruikt ze om met behulp van de Priority Management-programma’s cursisten te trainen, te begeleiden en te coachen.

Priority Management Internationaal
Ontwikkeld in Canada in 1980 door Dan Stamp met als doel mensen basistechnieken te leren zodat ze effectiever werken en zo prettiger leven.
Priority Management is een trainingsorganisatie dat instrumenten, technieken en oplossingen ontwikkelt om persoonlijke effectiviteit en productiviteit te verhogen.
Op dit moment bestaat het netwerk wereldwijd uit 75 kantoren. Priority Management Nederland werkt veel samen met de volgende kantoren:

Reacties zijn gesloten.