PRIORITY MANAGEMENT

Deze workshop is voor iedereen die weer baas over zijn eigen tijd wil worden. U leert namelijk slimmer om te gaan met uw tijd en uw werk. Onze trainingen hebben twee delen: een eerste deel waarin de theorie en oplossing duidelijk worden uitgelegd, gevolgd door een werkplekbezoek waarbij we echt naast u komen zitten om het in de praktijk toe te passen.

Kenniswerkers moeten voortdurend de juiste keuzes maken, snel schakelen en weten wat de volgende stap is. Met een goede structuur heeft u overzicht over de verschillende taken en weet u welke taak uw aandacht verdient. Zo werkt u aan de juiste prioriteiten en behaalt u de beste resultaten. Dat is goed timemanagement.

Wat

Tijdens de workshop geven we handvaten:

  • om prioriteiten te stellen
  • om tijd inzichtelijk te maken
  • om werkhoeveelheid in kaart te brengen en onder controle te houden.

Ook schenken we aandacht aan het opruimen van uw documenten en helpen we u om de e-mails onder controle te houden. Kent u de vele mogelijkheden van Outlook en OneNote? Wij zorgen ervoor dat die instrumenten u niet hinderen maar echt helpen tijdens uw werk.

Praktische tools

Deze workshop kan gegeven worden in combinatie met werktools zoals Outlook, One Note en andere. Maar kunnen ook met elk ander instrument toegepast worden.

Praktisch vervolg in de dagelijkse gang van zaken

Na de workshop maken we een afspraak voor het werkplekbezoek. Want we geloven dat individuele begeleiding helpt om het geleerde tot een blijvend resultaat om te zetten. Om gewoontes echt te veranderen is een beetje hulp prettig, en daarbij komt dat elke situatie en elk mens anders is. Met onze jarenlange ervaring kennen we oplossingen voor zo’n beetje alle werkomgevingen.

Wilt u ook weer met meer goesting naar uw werk?

Deze training wordt op verschillende manieren gegeven: in company, open sessie, via webex of op maat.
Neem contact op over inschrijvingen of om een afspraken te maken door te mailen of ons te bellen. Of lees alvast de Priority brochure door.

Reacties zijn gesloten.