TRAININGSPROGRAMMA´S

Timemanagement is vandaag de dag door de overvloed aan keuzemogelijkheden actueler dan ooit. We worden overspoeld door steeds nieuwe elektronische hulpmiddelen met meer mogelijkheden dan we beseffen of soms nodig hebben.
We behalen graag resultaten binnen werktijd. Maar als alles teveel lijkt te zijn, is 24 uur in een dag niet eens genoeg. Tijd is dus ons kostbaarste goed. Die tikt gewoon door. Daarom richten we ons wat we wel kunnen beheersen, onze activiteiten.

Wij helpen u graag om uw kostbare tijd zo goed mogelijk te benutten. Afhankelijk van de vraag, bieden we workshops waarbij u voor verschillende opties kunt kiezen:

In company

 

  • Eén dagdeel training om de basisprincipes van de cursus te beheersen. Daarna volgt een werkplekbezoek om iedere cursist in de eigen werkomgeving zijn actiepunten echt te laten toepassen.
  • Twee dagdelen training om werkelijk dieper in te gaan op de stof. Zo leer je strategische keuzes te maken én de gewenste resultaten te bereiken. Ook hierbij volgt een persoonlijk werkplekbezoek om goed te bekijken waar de actiepunten nog beter op te pakken zijn.
  • Teamsessies met werkplekbegeleiding: samen met het team afspraken maken over de doelstellingen en elkaar daarna scherp houden.
  • Individuele coaching, in overleg wordt gekeken met de persoon naar specifieke doelstellingen.

Open training

Open inschrijving, twee dagdelen Priority Management met werkplekbezoek.
Kijk in de agenda voor de komende data en locatie en meld u direct aan.

WebEx online workshops

Tijd besparen en productiever zijn, dat is waar Priority Management voor staat. Webex online workshops kunnen een oplossing zijn als één geschikte locatie of tijd voor uw medewerkers lastig te vinden is.

WebEx combineert instructies via telefoon en presentatie van visuele hulpmiddelen via uw computerscherm. Interactie met de trainer is mogelijk en de webex-sessies zijn zo opgezet dat continu de voortgang met de cursist gemeten wordt.

Talen

De workshops kunnen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans gegeven worden.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons, we helpen u graag verder. Dus mail of bel ons.

Onze trainingen:

Priority Management

Priority op maat

Communicatie

Effectief vergaderen

Reacties zijn gesloten.