top of page
shutterstock_1494601001 (2).jpg

Een virtuele training om jou en je team te helpen

Het coronavirus dwingt steeds meer mensen om thuis te werken, Dit biedt uitdagingen om productief, samenhangend en betrokken te blijven. Deze uitdagingen kunnen nog groter worden als je een team op afstand leidt, je kan niet terugvallen op fysieke gesprekken op kantoor.

Met 40 jaar ervaring is Priority Management een gevestigde waarde op de markt van werkproductiviteit. Ons team heeft deze praktische en impactvolle online workshop ontwikkeld om leiders die op afstand leidinggeven te helpen hun team productief en betrokken te houden terwijl van huis uit gewerkt wordt.

shutterstock_1541902163.jpg

Leidinggeven op afstand richt zich op de volgende 4 belangrijkste gebieden:


  • Hoe houd ik mijn team betrokken

  • Hoe houd ik mijn team productief

  • Hoe blijft mijn team “een team”

  • Hoe blijf ik mijn team ondersteunen


In de huidige context geven wij ook tips om je team tijdens een crisis te steunen en te helpen bij het gevoel van isolatie dat kan ontstaan.

Een virtuele training om jou en de je team te helpen

Wat levert deze training op:

Sleutelkenmerken van leiding geven op afstand: Betrokken, samenwerkend en productief

Definitie van de rol van de afstandsleider

De belangrijkste drijfveren van teambetrokkenheid

Vertrouwen en verantwoording

Technieken voor individuele betrokkenheid

Teambetrokkenheid creëren

Technologie gebruiken om de samenwerking te verbeteren

Teamafspraken maken

Je team ondersteunen tijdens een crisis

Training Leidinggeven op Afstand: List

Voor wie?

Elke manager, supervisor of leider die elke dag leiding geeft aan een team dat op afstand werkt.

Opzet:

Onze trainingen bestaan uit 2 delen:  

  • Een training in groep

  • Individuele opvolging

Wij hechten veel belang aan de individuele opvolging na de training: dit is voor ons de beste manier om ervoor te zorgen dat het nieuwe gedrag niet alleen op korte maar ook op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Om gewoontes te veranderen is een beetje hulp prettig en daarbij komt dat elke situatie en elke mens anders is. 

Duur:

Webinar met trainer: 2 sessies van 75 minuten of 1 sessie van 2.5 uur.


Training Leidinggeven op Afstand: FAQ

Ons proces is eenvoudig

Neem
Contact Op

 

Wij luisteren en helpen je je behoeften te verfijnen, al je mogelijke opties te identificeren, en samen met jou een oplossing uit te werken die is afgestemd op de behoeften en het budget die voor jouw unieke situatie het beste werken.

Volg
de training

 Je neemt deel aan praktische en concrete sessies, individueel of in team. Samen implementeren de nieuwe manier van werken om onmiddellijk met de Working Sm@rt methode aan de slag te gaan,

 Ervaar
blijvend resultaat

Ervaar dankbare, enthousiaste en beter presterende deelnemers op korte en lange termijn en ontvang complimenten van uw management.

Training Leidinggeven op Afstand: List

De
Working Sm@rt
Methode

Working sm@rt is het resultaat van een 3 jaar durende studie onder leiding van Dr. Peter Honey naar het gedrag en best practices van kenniswerkers en de impact die de digitale revolutie heeft op onze werkprocessen. Uit dit onderzoek blijkt dat echt effectieve mensen in onze steeds veranderende wereld sterke gewoontes hebben ontwikkeld bij het organiseren en structuren van hun werk. 

Als resultaat van deze studie hebben wij van Priority Management de Working Sm@rt trainingen ontworpen met als doel een methode en handvatten aan te reiken die de juiste taak met het juiste proces en de juiste tool combineren om zo de beste resultaten te bereiken. 

Wat onze klanten zeggen

"De training gaat verder dan ‘prioriteren’, het gaat ook écht over het implementeren van een gedragsverandering. Echt top."

Juliette van der Lof

Quality Assurance Manager EU

Vanderlande

“Ik hou veel beter overzicht op mijn echte prioriteiten. En heb zo ook rust in mijn hoofd en kan werkzaamheden met een goed gevoel aftikken.”

Renu Lachminarain

CIO projectontroller

Erasmus MC

"Dankzij Dominique van Priority Management heb ik extra grip gekregen op mijn eigen tijd, waardoor ik effectiever ben in het behalen van mijn doelstellingen."

Paul Jansen
Advisor Strategic Finance & Treasury
Port of Rotterdam

Training Leidinggeven op Afstand: Contact
bottom of page