top of page

Onze Training Programma's

Priority Management biedt al meer dan 40 jaar unieke en op best practice gebaseerde trainingen die meteen resultaten opleveren. Ervaar het verschil!

shutterstock_1544298431.jpg
shutterstock_1412090591.jpg

Working Smart

Time Management & Effectief Werken

Deelnemers leren effectieve keuzes te maken wanneer ze geconfronteerd worden met bijkomende werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

De juiste taken selecteren op het juiste moment en met de juiste reden wordt een nieuwe gewoonte. In combinatie met een slim gebruik van de tools houden de deelnemers overzicht over hun activiteiten en focussen ze op die taken die maximale resultaten opleveren.

Working Smart
met MS Teams

Effectief Samenwerken met MS Teams

Deze workshop neemt afdelingen, losjes samengestelde werkgroepen of bestaande teams mee door een reeks processen en hulpmiddelen om essentiële teamvaardigheden te ontwikkelen.


Deelnemers krijgen oplossingen aangereikt om de samenwerking, communicatie en productiviteit van hun teams te versterken. Het gebruik en de kennis van de tool MS Teams zal dit ondersteunen.  

shutterstock_1494601001_edited.jpg
shutterstock_1290424603.jpg

Training Leidinggeven op Afstand

Teams Betrokken, Samenwerkend en Productief te Houden

Deze training is ontworpen voor leiders die hun teams willen ondersteunen productief en betrokken te blijven en zij die geïnteresseerd zijn in het vaststellen van normen en processen om het virtuele werken te vergemakkelijken.


Deze sessie gebruikt praktische technieken die de deelnemers helpen bij het leiden en het begeleiden van hun team met als doel de motivatie te verhogen, de balans tussen werk en privé te bewaken en met plezier samen te werken aan de teamdoelstellingen.

Training Stressvrij Werken

Van Stress een Bondgenoot Maken

Het nieuwe normaal en onze huidige leef- en werkomstandigheden vormen de belangrijkste bronnen van stress : “hyperverbinding “, overbelasting van de werkzaamheden, combinatie van werk - en privé, mentale en cognitieve vermoeidheid.


We geven handvaten en tips om de veerkracht te versterken, rust in te bouwen en het stressniveau onder controle te houden. Praktisch, concreet, ad rem.

Ons proces is eenvoudig

Neem
Contact Op

 

Wij luisteren en helpen je je behoeften te verfijnen, al je mogelijke opties te identificeren, en samen met jou een oplossing uit te werken die is afgestemd op de behoeften en het budget die voor jouw unieke situatie het beste werken.

Volg
de training

 Je neemt deel aan praktische en concrete sessies, individueel of in team. Samen implementeren de nieuwe manier van werken om onmiddellijk met de Working Sm@rt methode aan de slag te gaan,

 Ervaar
blijvend resultaat

Ervaar dankbare, enthousiaste en beter presterende deelnemers op korte en lange termijn en ontvang complimenten van uw management.

Wat onze klanten zeggen

"De training gaat verder dan ‘prioriteren’, het gaat ook écht over het implementeren van een gedragsverandering. Echt top."

Juliette van der Lof

Quality Assurance Manager EU

Vanderlande

“Ik hou veel beter overzicht op mijn echte prioriteiten. En heb zo ook rust in mijn hoofd en kan werkzaamheden met een goed gevoel aftikken.”

Renu Lachminarain

CIO projectontroller

Erasmus MC

"Dankzij Dominique van Priority Management heb ik extra grip gekregen op mijn eigen tijd, waardoor ik effectiever ben in het behalen van mijn doelstellingen."

Paul Jansen
Advisor Strategic Finance & Treasury
Port of Rotterdam

Onze Trainingen: Contact
bottom of page