top of page
Image by Matt Ragland

Working SM@rt met OneNote

Effectief Samenwerken met MS Teams

MS Teams is plotseling een deel van onze gereedschapskist geworden en de pandemie heeft ertoe geleid dat het op grote schaal is ingezet. MS Teams biedt ons geweldig veel potentieel als een uitstekend samenwerkingstool om:

 • Informatie te centraliseren 

 • Het e-mailverkeer intern te verminderen 

 • Bestanden te beheren met real-time updates 

 • Teamtaken te delen met zichtbaarheid en transparantie 

 • Tijdwinst voor de teamleden te boeken 

 • Hybride en op afstand werken te vergemakkelijken  


Wij bieden u graag korte enquête aan die u een idee geeft hoe uw team deze tool gebruikt en wat zij ervan vinden!

Working Sm@rt in Teams: FAQ

Voor wie?

Werkgroepen en teams die in een Microsoft Teams omgeving samenwerken.

Opzet:

Onze trainingen bestaan uit 2 delen:  

 • Een training in groep

 • Individuele opvolging​

 

Wij hechten veel belang aan de individuele opvolging na de training: dit is voor ons de beste manier om ervoor te zorgen dat het nieuwe gedrag niet alleen op korte maar ook op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Om gewoontes te veranderen is een beetje hulp prettig en daarbij komt dat elke situatie en elke mens anders is. 

Duur:

Training in groep:

 • Op locatie: 8 uur

 • Online: 2 x 3 uur

 

Individuele opvolging:

 

 • Op locatie: 75 min

 • Online: 75 min

 

Ons proces is eenvoudig

Neem
Contact Op

 

Wij luisteren en helpen je je behoeften te verfijnen, al je mogelijke opties te identificeren, en samen met jou een oplossing uit te werken die is afgestemd op de behoeften en het budget die voor jouw unieke situatie het beste werken.

Volg
de training

 Je neemt deel aan praktische en concrete sessies, individueel of in team. Samen implementeren de nieuwe manier van werken om onmiddellijk met de Working Sm@rt methode aan de slag te gaan,

 Ervaar
blijvend resultaat

Ervaar dankbare, enthousiaste en beter presterende deelnemers op korte en lange termijn en ontvang complimenten van uw management.

Working Sm@rt in Teams: List

De
Working Sm@rt
Methode

Working sm@rt is het resultaat van een 3 jaar durende studie onder leiding van Dr. Peter Honey naar het gedrag en best practices van kenniswerkers en de impact die de digitale revolutie heeft op onze werkprocessen. Uit dit onderzoek blijkt dat echt effectieve mensen in onze steeds veranderende wereld sterke gewoontes hebben ontwikkeld bij het organiseren en structuren van hun werk. 

Als resultaat van deze studie hebben wij van Priority Management de Working Sm@rt trainingen ontworpen met als doel een methode en handvatten aan te reiken die de juiste taak met het juiste proces en de juiste tool combineren om zo de beste resultaten te bereiken. 

Wat onze klanten zeggen

"De training gaat verder dan ‘prioriteren’, het gaat ook écht over het implementeren van een gedragsverandering. Echt top."

Juliette van der Lof

Quality Assurance Manager EU

Vanderlande

“Ik hou veel beter overzicht op mijn echte prioriteiten. En heb zo ook rust in mijn hoofd en kan werkzaamheden met een goed gevoel aftikken.”

Renu Lachminarain

CIO projectontroller

Erasmus MC

"Dankzij Dominique van Priority Management heb ik extra grip gekregen op mijn eigen tijd, waardoor ik effectiever ben in het behalen van mijn doelstellingen."

Paul Jansen
Advisor Strategic Finance & Treasury
Port of Rotterdam

bottom of page