top of page
shutterstock_1544298431.jpg

Working SM@rt

Time & Workload management Training

Nooit eerder was de behoefte zo groot om duidelijke prioriteiten te stellen, slim de dag te structureren, grip te hebben op de vele e-mails en informatiestromen, effectieve (online) vergaderingen te organiseren en een goed evenwicht tussen werk en privé. Cruciaal voor ons toekomstig succes is hoe we ons organiseren, hoe we communiceren en hoe we de beschikbare technologie optimaal gebruiken.

shutterstock_1541902097.jpg

Geef uw team de kracht om zich te concentreren op wat het belangrijkst is

Wat levert deze training op:

Met meer focus werken

Meer grip krijgen op je werkzaamheden

Strategisch je tijd plannen

Meer rendement uit tools zoals Outlook halen

Verwachtingen goed afstemmen

Met plezier werken aan de juiste zaken op het juiste moment

Tijdens de training krijg je meteen bruikbare tips en vaardigheden die je onmiddellijk kan omzetten in je dagelijks werk!

Working SM@rt: List

Voor wie?

Kenniswerkers die dagelijks constant beslissingen moeten nemen en de juiste keuzes willen maken. Managers, verkoopprofessionals, supervisors, administratieve medewerkers, projectleiders die een bulk aan informatie ontvangen, een overvolle takenlijst hebben en graag hun structuur willen verbeteren en het gebruik van tools zoals MS Outlook willen optimaliseren.

Opzet:

Onze trainingen bestaan uit 2 delen:  

  • Een training in groep

  • Individuele opvolging

Wij hechten veel belang aan de individuele opvolging na de training: dit is voor ons de beste manier om ervoor te zorgen dat het nieuwe gedrag niet alleen op korte maar ook op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Om gewoontes te veranderen is een beetje hulp prettig en daarbij komt dat elke situatie en elke mens anders is. 

Duur:

Training in groep:

  • Op locatie: 8 uur

  • Online: 2 x 3 uur


Individuele opvolging:


  • Op locatie: 75 min

  • Online: 75 min


Working SM@rt: FAQ

Ons proces is eenvoudig

Neem
Contact Op

 

Wij luisteren en helpen je je behoeften te verfijnen, al je mogelijke opties te identificeren, en samen met jou een oplossing uit te werken die is afgestemd op de behoeften en het budget die voor jouw unieke situatie het beste werken.

 Je neemt deel aan praktische en concrete sessies, individueel of in team. Samen implementeren de nieuwe manier van werken om onmiddellijk met de Working Sm@rt methode aan de slag te gaan,

Volg
de training

Ervaar dankbare, enthousiaste en beter presterende deelnemers op korte en lange termijn en ontvang complimenten van uw management.

 Ervaar
blijvend resultaat

De
Working Sm@rt
Methode

Working sm@rt is het resultaat van een 3 jaar durende studie onder leiding van Dr. Peter Honey naar het gedrag en best practices van kenniswerkers en de impact die de digitale revolutie heeft op onze werkprocessen. Uit dit onderzoek blijkt dat echt effectieve mensen in onze steeds veranderende wereld sterke gewoontes hebben ontwikkeld bij het organiseren en structuren van hun werk. 

Als resultaat van deze studie hebben wij van Priority Management de Working Sm@rt trainingen ontworpen met als doel een methode en handvatten aan te reiken die de juiste taak met het juiste proces en de juiste tool combineren om zo de beste resultaten te bereiken. 

Wat onze klanten zeggen

"De training gaat verder dan ‘prioriteren’, het gaat ook écht over het implementeren van een gedragsverandering. Echt top."

Juliette van der Lof

Quality Assurance Manager EU

Vanderlande

“Ik hou veel beter overzicht op mijn echte prioriteiten. En heb zo ook rust in mijn hoofd en kan werkzaamheden met een goed gevoel aftikken.”

Renu Lachminarain

CIO projectontroller

Erasmus MC

"Dankzij Dominique van Priority Management heb ik extra grip gekregen op mijn eigen tijd, waardoor ik effectiever ben in het behalen van mijn doelstellingen."

Paul Jansen
Advisor Strategic Finance & Treasury
Port of Rotterdam

Working SM@rt: Testimonials
Working SM@rt: Contact
bottom of page