top of page

Priority Management

Priority Management biedt al meer dan 40 jaar unieke en op best practice gebaseerde trainingen die meteen resultaten opleveren. De methode en het proces is eenvoudig te implementeren en maakt een onmiddellijk verschil.

Rotterdam
Image by Brett Zeck

Wereldwijde Partner

Wij zijn een wereldwijde Productivity & Performance Partner die organisaties en individuen helpt met werkplekwelzijn door het verbeteren van effectiviteit, het verminderen van werkdrukstress en het doen van de juiste dingen op het juiste moment.

Het Randstad-kantoor van Priority Management maakt deel uit van een internationaal netwerk van meer dan 55 kantoren, met het hoofdkantoor in British Columbia, Canada. Wij leveren in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Japans, Mandarijn en Turks.

Ons Team

Dominique-Van-Hemelrijck_kl-2.jpg
MS_JochemJurgens-kl.jpg
dirk-coeckelbergh_zwwit.jpg
TimGunning_edited.jpg

Dominique van Hemelrijck

Eigenaar en trainer

Mayra Stekelenburg

Trainer en werkplekcoach

Dirk Coeckelbergh

Trainer en adviseur

Tim Gunning

Trainer

Over Ons: Team Members
Dominique-Van-Hemelrijck_kl-2.jpg

Hallo, ik ben Dominique

In België geboren en getogen, woon ik nu met veel plezier in Nederland!  


Na mijn opleiding heb ik gewerkt als recruter en headhunter in binnen-en buitenland voor internationale bedrijven. Tijdens deze activiteit kreeg ik de kans om zelf de Working Sm@rt training te volgen. Die had ik ook echt nodig want planning en prioriteiten stellen was zeker niet mijn sterkste kant! Na het volgen van de training was ik zodanig enthousiast dat ik een carrièreswitch heb gemaakt en besloot om samen te werken met het internationale netwerk van Priority Management en een eigen kantoor op te starten in Nederland! 


Het is en blijft mijn passie: Focus, Energie en Werkplezier boosten tijdens de workshops blijft elke dag een boeiende ervaring. Mensen in staat stellen om attitude, gedrag en resultaten te veranderen, daar ga ik voor. 

Samen met ons team beschouwen wij het als een eer en voorrecht om met onze klanten samen te werken en wij doet dit met respect en zorg.  


Het hele Priority Management Team heeft de vaardigheden om op gepaste wijze groepen te motiveren, uit te dagen en vooruit te helpen.  

Onze Waarden

Betrokkenheid

Omdat wij samen met u onze beloften willen waarmaken

Betrouwbaarheid

Omdat het de voorwaarde is voor onderling vertrouwen

Uitmuntendheid

Omdat het een gewoonte is die we voortdurend willen herhalen

Flexibiliteit

Omdat wij begrijpen dat in deze wereld zaken snel kunnen veranderen

Effectiviteit

Omdat wij samen resultaten willen bereiken

Levenslust

Omdat wij met groot plezier dit werk doen

Over Ons: Contact
bottom of page