Priority Management Randstad

Priority Management biedt al meer dan 40 jaar unieke en op best practice gebaseerde trainingen die meteen resultaten opleveren. De methode en het proces is eenvoudig te implementeren en maakt een onmiddellijk verschil.

Rotterdam
 
Image by Brett Zeck

Wereldwijde Partner

Wij zijn een wereldwijde Productivity & Performance Partner die organisaties en individuen helpt met werkplekwelzijn door het verbeteren van effectiviteit, het verminderen van werkdrukstress en het doen van de juiste dingen op het juiste moment.

Het Randstad-kantoor van Priority Management maakt deel uit van een internationaal netwerk van meer dan 55 kantoren, met het hoofdkantoor in British Columbia, Canada. Wij leveren in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Japans, Mandarijn en Turks.

 

Ons Team

Dominique-Van-Hemelrijck_kl-2.jpg
MS_JochemJurgens-kl.jpg
dirk-coeckelbergh_zwwit.jpg
TimGunning_edited.jpg

Dominique van Hemelrijck

Eigenaar en trainer

Mayra Stekelenburg

Trainer en werkplekcoach

Dirk Coeckelbergh

Trainer en adviseur

Tim Gunning

Trainer en adviser

 
Dominique-Van-Hemelrijck_kl-2.jpg

Hallo, ik ben Dominique

Dominique Van Hemelrijck werkt vanaf 1996 samen met Priority Management eerst in België en runt vanaf 2004 het Randstad kantoor.


Door haar multiculturele en meertalige achtergrond heeft ze voor Priority Management als recruter en headhunter in binnen-en buitenland gewerkt voor internationale bedrijven.  


Ze heeft een enorme passie voor de Priority Management methode en is op haar best als ze mensen in staat stelt om attitude, gedrag en resultaten te veranderen.


Focus, energie en werkplezier boosten tijdens de workshops blijft elke dag een boeiende ervaring; Dominique beschouwt het als een eer en voorecht om met haar klanten samen te werken en doet dit met respect en zorg.  

Neem Contact Op
 

Zij Vertrouwen Ons

Logo of Heineken
Logo of L'Oréal
Heijmans_logo2.png
Roackwool-logo.png
Logo of Gemeente Amsterdam
Logo of Vanderlande
Logo of Port Of Rotterdam
Logo Gemeente Haarlem 2021
Logo of Total
Pfizer-vector-logo-2021.png
Logo of AstraZeneca
logo-erasmus-mc-sm.png
 

Neem Contact Op

Vul het formulier in en wij bellen U terug!

Dank U!

Tulpenvelden