top of page
Analyzing Scans

Medtronic - Casestudy
Prioriteiten stellen om effectief te werken

Priority Management heeft sinds 2008 meer dan 2000 Medtronic-medewerkers over de hele wereld opgeleid - dit is wat we hebben bereikt.

Achtergrond

Medtronic_logo.svg.png

Medtronic is 's werelds belangrijkste leverancier van medische technologie en gezondheidszorg. Medtronic is een vooraanstaande leider in het leveren van technologische en procedurele innovaties om de belangrijkste ziektetoestanden aan te pakken die van invloed zijn op patiënten en zorgkosten over de hele wereld. Met meer dan 85.000 werknemers over de hele wereld verbetert Medtronic elke seconde het leven van 2 mensen. Priority Management werkt samen met Medtronic in Australië, VK/IRL, EMEA, voert het productiviteitsprogramma 'WorkingSm@rt' uit en traint sinds 2008 meer dan 2000 mensen.

Uitdaging voor Priority Management

De uitdaging die het L&D-team van Medtronic aan het regionale kantoor van Priority Management in Londen voorlegde, was het leveren van een e-mail- en tijdmanagementtrainingsprogramma dat werknemers zou helpen prioriteiten te stellen, vooruit te plannen, verwachtingen te managen en hun tijdsbesteding te verbeteren. Bijzondere ondersteuning was om te helpen bij het beheren van grote hoeveelheden ontvangen e-mails en in het algemeen om de balans tussen werk en privéleven onder werknemers te verbeteren.

Medical Consultation

Priority Management Oplossing

laat mensen zien waar Outlook de 8 best practice-gedragingen ondersteunt die de basis vormen van persoonlijke productiviteit en effectiviteit. Door met hun eigen live gegevens te werken, leren deelnemers nieuwe processen om hun e-mails, agenda's en taken te beheren en zo hun manier van werken te transformeren. WorkingSm@rt met Outlook transformeert Outlook in een productiviteitstool om het tijdmanagement van mensen te ontwikkelen en vaardigheden te prioriteren om hun hoge werkdruk te plannen en te leveren. Zelfs zeer georganiseerde mensen zullen merken dat hun productiviteit en effectiviteit naar een hoger niveau worden getild.

Maatwerk

Elke klas wordt op maat gemaakt in een 'Ontdekkingsbijeenkomst' voorafgaand aan de training, op basis van de trainingsbehoeften en prioriteiten van elke groep.

Ervaring

De levering wordt geleid door een instructeur met zeer interactieve online webshops, gevolgd door individuele online coaching - dit past de nieuwe manieren van werken aan.

WorkingSmart Resultaten bij Medtronic

Evaluaties na het programma leverden de volgende resultaten op:

66%

Verbetering in het beheren van e-mails

72%

Verbetering in planning

& Organisatie

53%

Verbetering in teamwerk

49%

Verbetering van de balans tussen werk en privéleven

“Very helpful - I wish I’d done this training years ago. It “Zeer nuttig - ik wou dat ik deze training jaren geleden had gedaan. Het stelt mensen in staat met effectief tijd-, project- en personeelsbeheer.”people with effective time, project and people management.”

“I have recommended this course to everyone I have spoken to over the last few “Ik heb deze cursus aanbevolen aan iedereen die ik de afgelopen weken heb gesproken. Prima verloop, dat ga ik zo snel mogelijk ook voor mijn team regelen.”weeks. Excellent course, I will be arranging the same for my team as soon as I can.”

Online Class

Prioritising to Work Effectively

WorkingSmart met Outlook

Vergroot de effectiviteit en verminder werkdruk door de productiviteit te verbeteren en doelstellingen sneller te bereiken.

 

Leer flexibele en praktische methoden om prioriteiten te stellen, te plannen en controle te krijgen over de tijd.

bottom of page